Deel je kennis

Meeloopdag met de onderwijsmanager van de Master Jeugdzorg

Type Project Buiten
Meeloopstage
Organisatie
Hogeschool Leiden
Standplaats
Leiden
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
< 1 Maanden
Omvang per week
8 (totale omvang) uur

Over de meeloopstage

Binnen Hogeschool Leiden wordt de Master Jeugdzorg aangeboden. Professionals worden opgeleid tot een 'leading professional' die vanuit de inhoud leiding neemt in complexe praktijksituaties in de jeugdzorg. De afgestudeerde masterstudent is een professional die zijn specialisme verder heeft verdiept en van daaruit zich tot generalist ontwikkelt. Dit vraagt specifieke kennis en vaardigheden die met vijf programmalijnen binnen de masteropleiding worden aangeboden: opvoeden en opgroeien, recht en ethiek, beleid en organisatie, praktijkgericht onderzoek en professionalisering (o.a. (team)coaching).

Wil je graag weten wat het inhoudt om docent te zijn bij een masteropleiding of ben je benieuwd naar de functie van onderwijsmanager binnen Hogeschool Leiden?

Dan ben je van harte welkom om een dag mee te lopen met de onderwijsmanager van de Master Jeugdzorg. De onderwijsmanager kan je van alles vertellen over de functie van onderwijsmanager, maar ook over de Master Jeugdzorg en hoe het is om docent te zijn bij een masteropleiding.

Wij vragen

Ben je voor jezelf aan het onderzoeken wat jouw mogelijkheden zijn om in de toekomst als leidinggevende aan de slag te gaan of wil je graag weten hoe het is om op masterniveau les te geven? Dan is dit jouw Project Buiten!

Deze collega's gingen je voor: