Benut je specialisme

Meeloopstage Centre of Expertise Healthy Ageing

Type Project Buiten
Meeloopstage
Organisatie
Hanzehogeschool Groningen, University of Applied Sciences
Standplaats
Groningen
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
< 1 Maanden
Omvang per week
8 - 24 uur

Over de meeloopstage

Binnen het Centre of Expertise Healthy Ageing zijn ruim 25 innovatiewerkplaatsen actief. Elke  innovatiewerkplaats uit een samenwerkingsverband van circa 5 tot 15 partners, gericht op een vraagstuk uit de praktijk waarvoor een innovatieve oplossing nodig is. Er is altijd sprake van publiek-private samenwerking binnen een innovatiewerkplaats. De innnovatiewerkplaats heeft het karakter van een 'proeftuin' waarin onderzoekers, docenten, studenten (hbo en mbo) en professionals uit het werkveld gezamenlijk werken aan het oplossen van uitdagingen die men dagelijks tegenkomt in de zorg en welzijn en rondom gezonder oud worden. Zie ook:

http://www.healthyageing.net/nl/home

Tijdens de meeloop stage is het mogelijk om inzicht te krijgen in de werkwijze van het Centre of Expertise Healthy Ageing, de inbedding van het Centre in het regionale netwerk en aansluiting op het noordelijk speerpunt Healthy Ageing, de werkwijze en ervaringen met innovatiewerkplaatsen.

Een goed moment zou zijn in oktober en/of begin november, in aansluiting bij andere activiteiten:

7 t/m 15 oktober - de Healthy Ageing week

2 november - de jaarlijkse conferentie van het Centre of Expertise Healthy Ageing

Wij vragen

Een docent/onderzoeker of beleidsmedewerker met interesse in Healthy Ageing en samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en praktijk.


De sluitingsdatum voor reacties is 1 oktober 2017.

Deze collega's gingen je voor: