Verrijk je inzicht

Optimaliseren Customer Experience aankomende student

Type Project Buiten
Projectopdracht Aangeboden
Organisatie
De Haagse Hogeschool
Standplaats
Den Haag
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
4-8 Maanden
Omvang per week
16 uur

Over de projectopdracht

Vind jij het leuk om aan de slag te gaan met Customer Data? En ben jij in staat om de die inzichten te vertalen naar oplossingen voor een optimale klantbeleving? We zijn tijdelijk op zoek naar versterking binnen ons team. In deze rol werk je voor alle faculteiten van De Haagse en draag je niet alleen zorg voor de analyse van beschikbare data(bronnen), maar draag ook je ook actief bij om samen met de faculteitsadviseur de klantbeleving daadwerkelijk te optimaliseren.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een HBO diploma (Marketing/Customer Experience) en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in projectmatig werken.

Bij ons staat de student centraal. Je bent analytisch, proactief en zelfstandig en je kunt meedenken om de processen te optimaliseren.

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 09 (€ 2.769,32 - € 3.815,57). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Meer Projecten Buiten bij De Haagse Hogeschool

Deze collega's gingen je voor: