Deel je kennis

Plaatsen webcontent

Type Project Buiten
Projectopdracht Aangeboden
Organisatie
Hogeschool Windesheim
Standplaats
Zwolle
Startdatum
24 februari 2020
Duur in maanden
1-2 Maanden
Omvang per week
24 - 40 uur

Over de projectopdracht

Windesheim ontwikkelt een nieuwe website die begin mei live gaat.
Voor de periode van 24 februari t/m 3 april zoeken we diverse medewerkers die ons willen ondersteunen bij het plaatsen van content in het nieuwe Content Management Systeem Kentico.

Wat moet je doen?
Je plaatst teksten, die al zijn geschreven in Word, in het nieuwe CMS. Je hoeft dus zelf geen teksten te schrijven. Je maakt linkjes aan naar andere pagina's en plaatst foto's en video's. Hiervoor krijg je eerst een training in Kentico. Ook is er een uitgebreide handleiding beschikbaar en zorgen we voor goede begeleiding.

Wij vragen

We zoeken medewerkers die nauwkeurig en gestructureerd werken. Ook ben je gewend met diverse computersystemen te werken en vind je over het algemeen snel je weg in een nieuw systeem. Ervaring als communicatiemedewerker is niet vereist.

Je werkt samen in een team met medewerkers van de afdeling Marketing en Communicatie, studenten en externe medewerkers.

We zoeken meerdere medewerkers die bij voorkeur minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn in de periode van 24 februari t/m 3 april.

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 08 (€ 2.409,80 - € 3.226,54). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Meer Projecten Buiten bij Hogeschool Windesheim

Deze collega's gingen je voor: