Verbreed je horizon

Projectleider Implementatie SIS

Type Project Buiten
Projectopdracht
Organisatie
HAS Hogeschool
Standplaats
's-Hertogenbosch
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
> 1 Jaar
Omvang per week
24 uur

Over de projectopdracht

De afdeling HAS Services is op zoek naar een Projectleider Implementatie SIS met ingang van 1 maart 2019 tot 1 maart 2020.

De kwaliteit van het onderwijs op een onderwijsinstelling is afhankelijk van vele factoren en op de HAS hebben we de overtuiging dat de kwaliteit van onze onderwijslogistieke processen daarbij van groot belang zijn. De onderwijslogistieke processen komen grotendeels samen in het Student Informatie Systeem (SIS) van de HAS. Het huidige SIS voldoet niet meer aan de eisen en wensen van de HAS Hogeschool. In 2018 is er een start gemaakt met de aanbesteding van het nieuwe SIS en de verwachting is dat we medio februari een keuze voor een leverancier hebben gemaakt. De live gang van het nieuwe SIS is naar verwachting november 2019. Als projectleider van de implementatie van ons nieuwe Student Informatie Systeem (SIS) ben je verantwoordelijk voor het invoeren en organisatiebreed uitrollen van een nieuw SIS. Als projectleider wordt je ook onderdeel van het Quality Assurance team om de strategische doelstellingen te borgen.

Inhoud van de projectopdracht
• Projectleiding implementatie van het nieuwe Student Informatie Systeem (SIS) in samenwerking met leverancier van het nieuwe SIS;
• Inplannen, voorbereiden en voorzitten van projectgroep-, werkgroep- en stuurgroepoverleggen;
• Bewaking en sturing op strategische doelstellingen HAS in samenwerking met Quality Assurance team (vertegenwoordiging management HAS Hogeschool);
• Advisering van QA team over optimalisatie onderwijslogistieke processen binnen HAS;
• Organisatorische borging gebruik nieuwe SIS (opleidingen, handleidingen, procedures, etc.).

Wij vragen

Een projectleider met ruime ervaring in met hoger onderwijs, onderwijslogistiek en de daarbij behorende regelgeving. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden. Je bent in staat een vertaling te maken van strategische HAS doelstellingen en architectuurbeleid naar een daadwerkelijke inrichting en implementatie van processen en ICT-systemen.

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 11 (€ 3.392,46 - € 4.661,12). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: