Benut je specialisme

Senior projectleiders

Type Project Buiten
Projectopdracht
Organisatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Standplaats
Arnhem
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
> 1 Jaar
Omvang per week
32 - 40 uur

Over de projectopdracht

De HAN heeft een uitgebreid netwerk, dat bestaat uit overheden, expertisecentra, bedrijven en vele buitenlandse onderwijsinstellingen. Nieuwe campussen in beide steden, uitstekend personeelsbeleid en structurele investeringen in de ontwikkeling van medewerkers creëren een plezierige werkomgeving. De HAN ontwikkelt zich de komende jaren tot een University of Applied Sciences (UAS). 

Het Service Bedrijf voert de komende jaren de strategische meerjarige investeringsagenda 2017-2020 uit. Uitgangspunt in de investeringsagenda is, dat de investeringen in de ondersteunende activiteiten een heldere return on investment moeten hebben. Het gaat dan om:

- een kwalitatieve return; investeringen dragen bij aan de kwaliteitsverbetering van de inhoudelijke resultaten in de driehoek werkveld-onderwijs-onderzoek, en
- een financiële return; gericht op een efficiëntere bedrijfsvoering, die extra financiële ruimte creëert voor het primaire proces in ruime zin.

Naast inzet op efficiënte bedrijfsvoering wordt ingezet op: optimalisering van de bedrijfstijd en verhoging van de bezettings- en benuttingsgraad, effectieve besteding van beschikbare middelen, standaardisatie van systemen en het terugdringen van administratieve lasten in het rondom het onderwijs.

Als senior projectleider ben je verantwoordelijk voor het behalen van het projectresultaat van één van de grotere projecten uit de investeringsagenda 2017-2020. Inhoudelijk bestrijken deze projecten de domeinen: 

  • Onderwijslogistiek: roostersystemen, studentinformatiesystemen, digitale onderwijscatalogi

  • Informatie & interactie: website han.nl, digitale leer- en werkomgeving, dashboard managementinformatie

  • Bedrijfsvoering: personaliseren datawarehouse, betere vastlegging kerngegevens, CRM.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kun je in een van deze domeinen als senior projectleider worden ingezet.
 

Wij vragen

Je beschikt over een afgeronde, relevante HBO- of WO-master. Je beschikt over zowel aantoonbare proceskwaliteiten, opgedaan in een grotere en complexe organisatie, als aantoonbare projectmanagement kwaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan Agile werken. Daarbij heb je kennis van systemen en ben je een groot organisatietalent en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.  

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 12 (€ 4.122,09 - € 5.301,29). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: