Verbreed je horizon

Software Engineer met een passie voor opleiden – 24 uur tot 40 uur

Type Project Buiten
Projectopdracht Aangeboden
Organisatie
Hogeschool Windesheim
Standplaats
Zwolle
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
> 1 Jaar
Omvang per week
24 - 40 uur

Over de projectopdracht

Ben jij Software Engineer en vind jij het programmeren minstens zo leuk als de interactie met gebruikers? Wil je daarnaast blijven innoveren binnen je vakgebied door je te blijven ontwikkelen en deze kennis te delen? Dan zoeken wij jou om de professional van de toekomst op te leiden!
 
Hoe ziet je dag eruit?
Geen dag is hetzelfde voor een docent bij de opleiding HBO-ICT van Windesheim. Natuurlijk is jouw belangrijkste taak de studenten kennis bij te brengen over SCRUM, UML, C#, JAVA, HTML5, Javascript, algoritmiek en Software Architectuur. Studenten leren klassikaal, maar ook in projecten. Een belangrijk deel van het onderwijs wordt in communities gegeven. Studenten werken zelfstandig aan projecten uit het bedrijfsleven en worden hierin begeleid door docenten met verschillende expertises. Daarnaast is er ruimte om mee te denken in de doorontwikkeling van vakken en begeleid je studenten tijdens hun stage.
 
Wie zijn wij? HBO-ICT is de beste ict-opleiding van Nederland. Ondanks onze grootte (1800 studenten en 70 medewerkers) slagen wij er nog steeds in met heel veel betrokkenheid kleinschalig ICT-onderwijs te verzorgen. Iedere student is uniek en verdient begeleiding op maat. Wij staan voor verantwoordelijkheid, inzet, betrokkenheid en enthousiasme.
 
Wanneer solliciteren?
Voor ons is het belangrijk dat je kennis en ervaring hebt op het gebied van Software Engineering en dat je het contact met jonge mensen leuk vindt. Daarnaast weet je de kennis die je hebt over te dragen. Voor de student is het belangrijk dat je deze kennis op een eigen wijze kunt delen. Hoe je dat moet doen? Daar begeleiden wij je bij. Het helpt wanneer je al eens trainingen hebt gegeven en het leuk vindt zaken uit te leggen. Een probleemoplossend vermogen en in kunnen spelen op verschillende situaties is handig.
 
Het is mogelijk een dag met een van onze docenten mee te lopen. Op deze manier kun je ervaren hoe het werken in het onderwijs is. Wanneer je een eigen bedrijf hebt en daarnaast geïnteresseerd bent in het lesgeven, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij vragen

  • Een master of minimaal een hbo-opleiding op gebied van ICT met daarbij minstens vier jaar werkervaring in het vakgebied. Wanneer je nog geen master hebt, ben je bereid deze op termijn te halen. Uiteraard bieden we daarvoor mogelijkheden.
  • Inhoudelijke kennis van Software Engineering (SCRUM, UML, C#, Java, HTML5, Javascript, algoritmiek en software architectuur).
  • Door je passie voor ICT weet je kennis te delen met studenten.
  • Je bent innovatief, hebt een probleemoplossend vermogen en werkt graag in een dynamische omgeving.
tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 11 (€ 3.392,46 - € 4.661,12). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: