Deel je kennis

Statistiek docent gevraagd

Type Project Buiten
Projectopdracht
Organisatie
HAS Hogeschool
Standplaats
's-Hertogenbosch
Startdatum
27 augustus 2018
Duur in maanden
3-4 Maanden
Omvang per week
12 - 16 uur

Over de projectopdracht

Bij Toegepaste Biologie worden studenten opgeleid voor het opzetten, uitvoeren en beoordelen van toegepast praktijkonderzoek. Tijdens de opleiding staan zowel het verwerven als het toepassen van kennis en het doen van onderzoek centraal. Studenten werken met real life projecten op het gebied van plant, dier en ecologie en leren in de projecten onderzoek te doen, waarbij het aanleren van statistische vaardigheden essentieel zijn. 

Voor de opleiding Toegepaste Biologie aan HAS Hogeschool in Den Bosch zijn we op zoek naar een statistiek collega. 

Het gaat om het uitvoeren van een zelfstandige functie waarin je inbreng gewaardeerd wordt. Dit alles binnen een creatieve, inspirerende en informele omgeving. Hierdoor ontstaat een afwisselende en dynamische functie. 

Statistische onderwerpen die behandeld worden bestaan uit: onafhankelijke t toets, gepaarde t toets, Repeated Measures, OnewayAnova, meervoudige variantie analyse en toetsen op normaliteit. Het gaat daarnaast om computerpractica waarbij studenten leren werken met SPSS.

Wij vragen

We zoeken een collega die een afgeronde HBO of WO opleiding heeft en die inzetbaar is in het geven van statistieklessen in de biologische context. Het is belangrijk om een affiniteit te hebben in het overbrengen van kennis en vaardigheden aan jonge mensen en ze te inspireren, motiveren en te laten groeien. We zijn op zoek naar een flexibele collega die enthousiast is om in het onderwijs te werken en geen 9-tot-5 mentaliteit heeft. 

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 11 (€ 3.392,46 - € 4.661,12). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: