Verrijk je inzicht

Teamleider ondersteunend team: leidinggeven en coachen

Type Project Buiten
Projectopdracht
Organisatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Standplaats
Nijmegen
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
4-8 Maanden
Omvang per week
20 uur

Over de projectopdracht

Het Instituut voor Leraar en School (ILS), onderdeel van de Faculteit Educatie, verzorgt de tweedegraads lerarenopleidingen van de HAN. Bureau Extern is het stagebureau van diverse lerarenopleidingen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, De Radboud Docenten Academie en ArtEz. Bureau Extern verzorgt de werving van stageplaatsen en de matching tussen studenten en stageplaatsen van de diverse lerarenopleidingen en de scholen voor middelbaar beroepsonderwijs (MBO) en voortgezet onderwijs (VO). In de ontwikkeling naar een team met meer verantwoordelijkheid is er behoefte aan een leidinggevende voor de collega’s van Bureau Extern.

Dit ga je concreet doen:
Je geeft leiding aan het team ondersteuners van Bureau Extern. De opdracht is tweeledig. Enerzijds geef je leiding, anderzijds coach/ondersteun je het team in de ontwikkeling naar meer verantwoordelijkheid.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die enthousiast is over de combinatie van leidinggeven en coachen. Je hebt in beide gebieden ervaring.

 

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 11 (€ 3.392,46 - € 4.661,12). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: