Verbreed je horizon

Werkervaringsplaats Instituut Applied Science

Type Project Buiten
Meeloopstage
Organisatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Standplaats
Nijmegen
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
1-2 Maanden
Omvang per week
uren opdracht: minimaal 20 uur

Over de meeloopstage

Het HAN Instituut Applied Sciences maakt het biologisch en chemisch laboratoriumonderzoek toegankelijk voor studenten, bedrijfsleven en overheid. Opleidingen, onderzoek, testen en duurzaamheid komen samen in Nijmegen aan de Laan van Scheut 2. De opleidingen die gegeven worden zijn Bio-informatica, Biologisch en Medisch Laboratoriumonderzoek, Chemie, Life Science (Engelstalig) en de Master Molecular Life Science.

Onderzoek
Het Centre of Expertise in Biotechnology and Analysis (HAN BioCentre), waaronder het lectoraat Industriële Microbiologie, is hét expertisecentrum voor biotechnologie en analyse. Samen met het bedrijfsleven en kennisinstellingen voeren onderzoekers praktijkgericht onderzoek uit binnen het thema Biodiscovery. Daarmee wordt nieuwe kennis ontwikkeld die bijdraagt aan de biobased economy.

Wij vragen

Heb je interesse om een werkervaringsplaats te vervullen binnen het Instituut Applied Science, neem dan contact op met Matchpoint of je HR Adviseur/Pedro Hermkens of Beatrijs Linford. Wil je bij interesse ook je CV meesturen en aangegeven wat je specifieke expertise/competenties zijn?

Contactpersoon              Matchpoint of je HR Adviseur/Pedro Hermkens of Beatrijs Linford

Contactgegevens            Pedro Hermkens of Beatrijs Linford

Duur van de opdracht   20 – 80 uur

Startdatum                       In overleg

Deze collega's gingen je voor: