Wat is de beste inline skates & skeeler winkel?

Voor het kopen van rolschaatsen, skeelers of inline skates, heb je de beste skeeler winkel nodig. Of je deze nu zelf wilt gebruiken of je wilt ze cadeau doen, het is fijn als je kwaliteit krijgt.

Bij een goede inline skates winkel krijg je ook informatie en keuzehulp.

Wat is de beste rolschaats winkel? Gelukkig hebben we in Nederland voldoende plekken waar je terecht kunt als je inline skates wilt kopen. Van ons krijg je de top 7.

Dit zijn de beste winkels voor inline skates, skeelers & rolschaatsen

Nederland is een ideaal land voor rolschaatsen en skeeleren. Het is mooi plat én we hebben goede wegen.

Het is tijd om de beste skeeler winkel te bezoeken en met een mooi paar inline skates of rolschaatsen naar huis te gaan.

Wij raden je aan naar één van deze 7 topwinkels te gaan:

1. Bol.com

Bol.com is uiteraard een groot online warenhuis. Het is een platform voor verkopers die hun spullen te koop aanbieden voor mensen in Nederland en daaromheen.

Bol.com heeft geen fysieke winkels. Je kunt er dus altijd terecht, je hoeft er niet naartoe te reizen en met drukte en rijen heb je al helemaal niets te maken.

Het assortiment skeelers en inline skates bij Bol.com is groot. Hier maak je een passende selectie uit door de filters te gebruiken.

Dit is echter geen specialistische skeeler winkel, dus het is goed om de kwaliteit te controleren. Toch verkopen ze skeelers van de beste merken.

De reviews van gebruikers zijn dan erg behulpzaam. Heb je specialistisch advies nodig van een medewerker bij het maken van je keuze? Dan is Bol.com niet de beste winkel.
2. Decathlon

Decathlon heeft ook een grote online winkel. Ze zijn gespecialiseerd in sportartikelen en dat is een groot voordeel. Daarbij hebben ze ook fysieke vestigingen, verdeeld over heel Nederland. Dat stelt je in staat om de inline skates online te bekijken en daarna in de winkel te kopen.

Het assortiment skeelers en rolschaatsen bij Decathlon is erg groot. Ook rolschaatsen hebben ze in overvloed. Ook al is het geen specifieke skeeler winkel, je krijgt voldoende opties om uit te kiezen. Er is ook altijd wel een goede aanbieding te vinden.
3. Intersport

Er zijn meer dan 50 Intersport winkels in Nederland. Zoek je een fysieke winkel, dan is er dus altijd een in je buurt. Intersport is dé specialist voor allerlei sportartikelen, waaronder inline skates.

Het is dus geen specifieke inline skates winkel, maar ze zijn wel gespecialiseerd in sport en actief zijn.

Het assortiment skeelers is minder groot dan bij Decathlon en Bol.com. Ze hebben skeelers plus accessoires en extra wieltjes. Deze verkopen ze voor dames, heren en kinderen. Traditionele rolschaatsen hebben ze niet.
4. Plutosport

Plutosport is naar eigen zeggen de grootste online sportwinkel. Er is dan ook geen fysieke winkel die je kunt bezoeken. Dat heeft voor- en nadelen. Plutosport staat bekend om de goede prijzen en mooie aanbiedingen.

Ze hebben een groot assortiment artikelen voor allerlei sporten. En ook niet onbelangrijk: je krijgt veel nuttige informatie over skeelers, inline skates en rolschaatsen. Zo maak je een weloverwogen keuze.

Het aanbod skeelers bij Plutosport is, zoals verwacht, groot. Ze hebben skeelers voor heren, dames en kinderen. Ze zijn te krijgen in verschillende prijsklassen en altijd voorzien van een uitgebreide beschrijving.
5. Perrysport

Ook Perrysport is een online sportwinkel met fysieke winkels in grote steden. Ze specialiseren zich in een groot aantal sporten, dus niet in skeelers alleen.

Wat niet veel mensen weten is dat dit een winkel is die al meer dan 150 jaar bestaat. Het is dus zeker ‘The place to be’ als je hulp en advies nodig hebt.

De beste manier om dat te doen is om dan een fysieke winkel te bezoeken. Ook al is het assortiment skeelers en rolschaatsen niet erg groot, er is wel altijd een mooie aanbieding te vinden.

Het is een rolschaats winkel met rolschaatsen voor volwassenen en skeelers voor heren, dames en kinderen. En wat ze verkopen is van hoge kwaliteit. Zoek je een skeeler winkel met veel keuze, dan is Perrysport niet de beste optie.
6. Skate-Dump

Aan de naam kan je al zien dat Skate-Dump een skeeler winkel die is gespecialiseerd in alles wat met skates te maken heeft.

Ze verkopen schaatsen voor op het ijs én op de weg. Je weet dat je een groot assortiment krijgt en dat er medewerkers aanwezig zijn die verstand hebben van de sport.

Skate-Dump is voornamelijk een online winkel. Ze bestaan al 21 jaar. De echte winkel is in Middelburg. Wil je met een specialist praten voor advies, dan kan dat daar als je een afspraak maakt.

Ze hebben geen rolschaatsen, maar wel inline skates en skeelers. Deze zijn geschikt voor kinderen, heren en dames en worden aangeboden met een leuke korting.
7. SkatePro

SkatePro is tevens een skeeler winkel gespecialiseerd in alles wat met skaten te maken heeft. Ze hebben skeelers, inline skates én rolschaatsen.

Ze bestaan sinds 1996 en verkopen producten voor skaten, steppen, skateboarding, watersport, wintersport en BMX.

Ze hebben voor Nederlandse klanten alleen een webwinkel en deze heeft allerlei keurmerken gekregen. De enige fysieke winkel is gevestigd in Denemarken. Daar kan je naartoe als je in de buurt bent.

Bij deze skeeler winkel vind je een groot aanbod skeelers, inline skates en rolschaatsen. Ze hebben ook een flinke hoeveelheid accessoires. Of je nu skeelers voor kinderen, heren of dames zoekt, je vindt ze bij SkatePro.