Dit zijn de beste stuntstep winkels: Top 5!

Alleen bij de beste stuntstep winkels vind je wat je zoekt. En een nieuwe stuntstep koop je niet zomaar.

Je zoekt een stuntstep winkel met een groot aanbod en waar je voldoende informatie krijgt over hoe je moet kiezen.

En uiteraard moet de stuntstep winkel ook de nodige accessoires verkopen, zodat je alles in één keer kunt bestellen.

Hier presenteren we een lijst met de beste stuntstep winkels van dit moment. We beoordelen ze stuk voor stuk op punten als het assortiment, de in-house kennis en de kwaliteit.

Er staat vast een stuntstep winkel tussen waar jij kunt slagen.

De 5 beste stuntstep winkels

Er zijn grote warenhuizen die stuntsteps verkopen. Je kunt ook terecht bij sportzaken of bij specialistische skatewinkels. De ervaring die je beleeft, is bij elke soort winkel anders.

Daarom presenteren we hier een verzameling van verschillende stuntstep winkels, zodat er voor iedereen een geschikte optie tussen zit.

1. Bol.com

Bol.com is het grootste online warenhuis van Nederland. Je kunt er terecht voor werkelijk alles, en dus ook voor stuntsteps. Bol.com is geen specifieke stuntstep winkel, maar het aanbod is er wel erg groot.

Ook voor een goede aanbieding kan je altijd bij Bol.com terecht. Bol.com heeft geen fysieke winkels die je kunt bezoeken om de stuntsteps te bekijken en je vragen bij iemand neer te leggen.

Het voordeel van dit soort grote online warenhuizen is niet alleen het grote aanbod. Je krijgt ook allerlei filters waarmee je dit aanbod kleiner maakt en een selectie voor jezelf naar voren brengt.

Zo kan je bij Bol.com bijvoorbeeld specifiek filteren op stuntsteps voor volwassenen, waardoor je alle te kleine en te zwakke stuntsteps niet hoeft door te nemen.

Een nadeel van Bol.com is dat je er weinig specifieke informatie krijgt over stuntsteps. Het is geen stuntstep winkel die je bijstaat met koopadvies en tips.

De productomschrijvingen zijn soms ook niet duidelijk en tegenstrijdig. Doe dus altijd een uitgebreide controle van kwaliteit en lees de recensies van klanten goed door, voordat je op de bestelknop drukt.
2. Decathlon

Decathlon is ook een grote winkel, maar ze specialiseren zich wel in sport en outdoor artikelen. Ook zijn er fysieke Decathlon winkels die je kunt bezoeken als je met een medewerker wilt spreken.

De websites heeft pagina’s met informatie over stuntsteps en waar je op moet letten als je deze gaat kopen.

Ze zijn dus al wat specialistischer dan Bol.com. Bij Decathlon vind je een stunt step voor je kind of voor jezelf. Ze hebben een ruim aanbod met bijna 300 artikelen.

De bekende en stoere regenboog stuntsteppen zijn natuurlijk ook te vinden in het assortiment.

Ook voor stuntstep accessoires, onderdelen en bescherming kan je er terecht. Het voordeel van Decathlon is dat de stuntsteps daar goed betaalbaar zijn.

Ook bij Decathlon doe je het beste even een goede controle van kwaliteit. Je kunt een stuntstep kopen met een hoge klantbeoordeling, bijvoorbeeld. De omschrijvingen zijn niet altijd even compleet.
3. Onlineskateshop

Onlineskateshop.nl is gespecialiseerd in skates, steps, boards en schaatsen. Voor bescherming die je nodig hebt bij de verschillende sporten kan je er ook terecht.

Ook al is het voornamelijk een online winkel, als je in de buurt bent van Scheveningen kan je ook het winkelpand bezoeken.

Het voordeel van een specialistische step winkel zoals Onlineskateshop is dat ze kwalitatieve producten verkopen en dat ze je met specialistisch advies kunnen bijstaan.

Ze spreken uit ervaring, hebben zelf een passie voor de sport en weten exact welke stuntstep geschikt is voor jou. Voor beginners is er dus een weelde aan informatie om van te profiteren. Kom je er niet uit, neem dan contact op en ze helpen je met veel plezier verder.

Het assortiment stuntsteps bij Onlineskateshop bestaat uit iets meer dan 50 producten. Ze hebben dure en uitgebreide stuntsteps voor professionals en betaalbare stuntsteps voor beginners en kinderen.

Wat betreft de filters is er wat minder mogelijk. Je kunt kiezen uit hoogte, prijs en merk, maar meer ook niet. Bereid je dus voor op een wat langere zoektocht.

Ook voor onderdelen, accessoires en onderhoud is Onlineskateshop je winkel.
4. SkatePro

SkatePro-inline-skates-winkel

Net als de Onlineskateshop, is SkatePro een specialistische winkel met producten voor iedereen die geïnteresseerd is in steps, skates en skateboards. BMX’ers, watersporters en wintersporters kunnen er ook terecht voor hun benodigdheden.

Het aanbod stuntsteps is bij SkatePro groter dan bij Onlineskateshop. Je kunt ze ordenen op populariteit, maar ook op prijs en aanbiedingen. De filters zijn uitgebreider en zo kan je het assortiment afstemmen op wat jij nodig hebt.

De prijzen voor de stuntsteps die ze aanbieden zijn goed en variëren van laag tot hoog. Je hebt ook de keuze uit allerlei kleuren en uitvoeringen. Ze hebben naast de stuntsteps zelf ook tassen, sloten, ramps, bescherming en onderdelen.

Nederlanders kunnen bij SkatePro alleen online bestellen, aangezien de enige fysieke winkel gevestigd is in Denemarken. Gelukkig is de website in het Nederlands en krijg je er allerlei informatie over stuntsteps in het Nederlands.

De klantenservice is wel Engels. Zie je dat niet zitten, dan kan je altijd chatten of een e-mail sturen.
5. Streetsurfshop

Streetsurfshop_stuntstep-winkel

Een laatste stuntstep winkel die we willen bespreken is Streetsurfshop. Dit is ook een online winkel met een pand in Nijmegen dat je kunt bezoeken.

Ze specialiseren zich in longboards, stuntsteps, springstokken, skateboards en allerlei andere funsport artikelen. De winkel is tegelijkertijd een showroom en een werkplaats, dus als jouw stuntstep gerepareerd moet worden, dan doen ze dat graag voor je.

Het assortiment met stuntsteps is bij Streetsurfshop zeer indrukwekkend. Ze hebben meer dan 400 modellen om uit te kiezen, voor volwassenen en kinderen, voor beginners en pros.

Gelukkig zijn er allerlei filters om hierop los te laten en zo een selectie te maken voor jezelf. De prijzen variëren sterk. Dit is dus een stuntstep winkel met iets voor iedereen. Behalve stuntsteps hebben ze ook alle nodige losse accessoires, bescherming en onderdelen.

De website van Streetsurfshop staat vol met informatie over stuntsteps en hoe je deze moet kopen. Kom je er toch niet uit, dan kan je ze bellen met je vraag, e-mailen of bezoeken in Nijmegen. Dit is een stuntstep winkel met een passie voor de sporten. Iedereen kan er slagen.
Wat is de beste stuntstep winkel voor mij?

Ga jij een stuntstep winkel uitkiezen om jouw aankoop bij te doen? Vraag je dan af hoeveel je al weet over stuntsteps en over waarop je moet letten als je deze gaat kopen. Heb je een winkel nodig die je met artikelen en persoonlijk advies ondersteunt?

Of zoek je liever een groot warenhuis met een enorm assortiment en ga je zelf op onderzoek uit? Met dit artikel hebben we je vast dé stuntstep winkel aangeraden waar jij vindt wat je zoekt.
Veelgestelde vragen

Is het beter om een fysieke of online stuntstep winkel te bezoeken?

Online winkels zijn altijd open en je hoeft er niet naartoe. Het nadeel is dat je niet gemakkelijk met iemand kunt spreken als je een vraag hebt. Bij online winkels zijn de prijzen vaak wel lager en je treft er een groot assortiment aan. De keuze tussen online en fysiek is aan jou. Je kunt het altijd eerst online proberen en als je er niet uit komt een showroom bezoeken. Ga je online winkelen, lees dan wel even de algemene voorwaarden en de retourvoorwaarden door voordat je je bestelling plaatst.

Hoe hebben jullie je selectie met stuntstep winkels gemaakt?

Om deze selectie te kunnen maken hebben we eerst alle grote winkels verzameld die stuntsteps verkopen. Vervolgens hebben we gekeken naar het assortiment, de klanttevredenheid/populariteit en de kwaliteit van de stuntsteps. Behalve dat wilden we ook een verscheidenheid aan winkels kunnen aanbieden, om iedereen te kunnen helpen. We hebben de selectie gemaakt gebaseerd op deze punten en je zo 5 uitstekende winkels aan kunnen raden. Hopelijk heb jij nu voldoende informatie om de beste stuntstep winkel uit te kiezen voor jou.