Thermoskan met pomp kopen? Bekijk de top 10 beste!

Een thermoskan met pomp is ideaal als je een grote hoeveelheid drinken warm wilt houden. Deze worden vaak gebruikt voor koffie of thee.

De functie van een thermoskan met pomp is met name om het knoeien en morsen tegen te gaan. En je hoeft de zware thermoskan niet in de hand te houden tijdens het inschenken van de dranken.

Wil jij investeren in een goede thermoskan met pomp? Dit artikel helpt je deze te vinden. We hebben een toplijst met de 10 beste thermoskannen met pomp van dit moment.

Daarna bespreken we alles wat je moet weten als je een thermoskan met pomp gaat kopen.

Top 10: De beste thermoskannen met pomp van dit moment

De onderstaande lijst is interessant. Of je nu een grote thermoskan met pomp nodig hebt of een kleine, deze lijst heeft de beste producten voor allerlei situaties:

  1. Thermos Pomp Thermoskan (1,9 liter)
  2. Emsa thermoskan met pomp President (3 liter)
  3. Aerts thermoskan met pomp (2,2 liter)
  4. Olympia isoleer thermoskan met pomp (3 liter)
  5. Bravilor Bonomat thermoskan met pomp dubbelwandig (2,2 liter)
  6. Thermos Pomp thermoskan met drukknop (1,9 liter)
  7. Haushalt 26116 thermoskan met pomp (2,2 liter)
  8. Borvat thermoskan isoleerkan (1,9 liter)
  9. Gamminox thermoskan met pomp (5 liter)
  10. Olympia isoleer thermoskan met pomp (3 liter)

Waar gebruik je een thermoskan met pomp voor?

Thermoskannen met pomp worden veel gebruikt voor het warmhouden van dranken. Investeer in een koffie thermoskan met pomp en je hebt urenlang warme koffie.

Je kunt een thermoskan met pomp echter ook voor andere dingen gebruiken. Doe er soep of bouillon in (zonder stukjes) en je kunt daar de hele dag van drinken. Controleer in dit geval wel of de thermoskan met pomp daar geschikt voor is.

En wat dacht je ervan om de thermoskan met pomp juist voor koele dranken te gebruiken in de zomer? Niet alleen houdt deze warme dranken warm, maar ook je limonade en water blijven er heerlijk koel in.

Door de pompfunctie van de thermoskan voorkom jij dat het een knoeiboel wordt. Hete dranken kunnen zo op een veilige manier worden ingeschonken én je hoeft de zware kan niet op te tillen.

Let hierop als je een thermoskan met pomp gaat kopen

Je hebt besloten dat je wilt investeren in een thermoskan met pomp. Er is dan heel wat keuze. Wij hebben de top 10 beste thermoskannen met pomp voor je verzameld, maar waar let je op als je zelf op zoek gaat?

Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten.

1. De inhoud van je thermoskan met pomp

Er zijn grote thermoskannen met pomp en kleinere. In onze top 10 ligt de inhoud van de verschillende thermoskannen tussen 1,8 liter en 5 liter. Dat verschil is dus enorm.

Denk even goed na over welke inhoud voor jou het beste is. Thermoskannen met pomp zijn vrij groot. Heb jij een kleiner huishouden? Dan is een kleine thermosfles misschien een betere optie voor je.

Grote thermosflessen met pomp zijn een goed idee als je regelmatig met een groep mensen samenkomt, op vakantie gaat of uitstapjes maakt. Zet hem gevuld met koffie in je achterbak en de hele wandelclub heeft wat te drinken bij terugkomst.

2. Het soort pomp

Er zijn thermoskannen met pompen die werken met een drukknop. Andere gebruiken hendels die je naar beneden duwt. Het voordeel van deze laatste optie is dat je met 1 keer drukken vaak je hele kop vult.

Daarbij zijn drukknopen vaak (niet altijd) vrij zwaar om in te drukken, terwijl je een hendel gemakkelijk naar beneden duwt.

3. Hoe lang blijft de drank warm of koud?

Een laatste aandachtspunt dat belangrijk is als je een thermoskan met pomp gaat kopen is hoe lang deze je drank op temperatuur houdt. Dit staat niet altijd aangegeven in de specificaties van de thermoskan met pomp.

Wil je dat jouw thermoskan je drinken lang op temperatuur houdt? Kies dan alleen een thermoskan met pomp waarbij dit duidelijk staat aangegeven.

Sommige kunnen warme dranken wel 12 uur lang warm houden en zelfs 24 uur koud. Als dit het geval is, zullen ze dat zeker aangeven in de specificaties.

4. Hoe neem je de thermoskan met pomp mee?

Wil je jouw thermoskan met pomp kopen voor gebruik op vakantie of bij uitstapjes? Dan is het belangrijk dat deze gemakkelijk mee te nemen is. Een handvat om hem mee te tillen en op tafel te zetten is dan erg handig.

Vergeet ook niet dat de thermoskan met pomp zelf vrij zwaar kan zijn. Ga je er veel mee dragen? Kies dan voor een thermoskan met een lager eigen gewicht.

Wil je een warme drank mee kunnen nemen en niet te veel moeten sjouwen? Investeer dan in een thermosfles met 1 liter en niet in een grote thermoskan met pomp.

Waar koop ik een goede thermoskan met pomp?

Een goede thermoskan met pomp is niet moeilijk te vinden. Ga online, zoek bij de grote warenhuizen en het aanbod is groot.

Of je nu een grote koffie thermoskan met pomp zoekt of een kleine thermoskan voor koele dranken, je vindt tussen dit grote assortiment vast wat je zoekt.

Uiteraard zijn er ook voldoende fysieke winkels waar je een goede thermoskan met pomp kunt kopen. Denk dan aan Action of Hema, bijvoorbeeld.
Veelgestelde vragen

Wat kan ik in mijn thermoskan met pomp bewaren?

Omdat thermoskannen met pomp een pijp hebben waar de drank doorheen moet, zijn ze niet geschikt voor vloeibaar eten. Je gebruikt hem dus voornamelijk voor drinken, koud of warm. Eventueel kan je er bouillon of soep zonder stukjes in doen, als dat staat aangegeven in de instructies. Houd er dan wel rekening mee dat schoonmaken wat lastiger is.

Hoe lang houdt een koffie thermoskan met pomp mijn drinken warm?

De beste thermoskannen met pomp kunnen je koffie tot 12 uur warm houden. Dit zijn wel de duurdere en kwalitatievere producten. Deze houden zelfs je limonade 24 uur koud. Standaard thermoskannen met pomp zullen je drank zeker een paar uur op temperatuur houden. Is dit belangrijk voor je, zoek de informatie dan op in de specificaties.


Ook interessant: