Toppy zwembad kopen? Het aanbod & Ervaringen (2024)

Ben je op zoek naar een zwembad van goede kwaliteit? Dan is een Toppy zwembad iets voor jou! Bij het merk worden de beste zwembaden verkocht.

Er zijn veel soorten te vinden en je geniet er van goede service. In dit artikel vertellen we je alles wat je over de zwembaden van Toppy moet weten. 

Wat is een Toppy zwembad?

Een Toppy zwembad is een zwembad van het merk Toppy. Toppy is een van de grootste online zwembad winkels. Bij de winkel wordt alles aangeboden wat met zwembaden en outdoor artikelen te maken heeft. 

Er zijn diverse soorten zwembaden te koop van bekende merken. Denk hierbij aan Intex zwembaden, zwembaden van Bestway of Exit. Grote zwembad merken die de beloofde kwaliteit bieden.

Waarom een Toppy zwembad?

Koop je een zwembad bij Toppy, dan kun je rekenen op goede kwaliteit. De zwembaden die bij de webwinkel worden verkocht, stellen niet teleur. Ze zijn uitgebreid omschreven. 

Je leest alles over de zwembaden in de omschrijving en bij de specificaties. Voor het gemak worden zelfs de plus- en minpunten van een Toppy zwembad vermeld.

Dat geeft je een duidelijk en eerlijk beeld van het zwembad. Soms staan er ook reviews bij de producten.

En wil je toch geadviseerd worden? Dan kan de klantenservice van Toppy je goed helpen. Je bereikt ze eenvoudig en ze geven vakkundig advies op maat. En dat zonder commerciële verkooppraatjes. 

Een groot voordeel van de Toppy zwembaden is daarnaast, dat ze voorradig zijn. De webwinkel heeft zelf alle producten op voorraad. Daardoor kunnen ze snel worden geleverd

Soorten Toppy zwembaden

Het merk Toppy heeft veel zwembaden in het assortiment. Dat zijn onder andere zwembaden van bekende merken als Intex, Bestway en Exit.

Per merk kun je het aanbod bekijken. Verder zijn er zwembaden in allerlei maten.

Ze worden opgedeeld in de volgende soorten:

Opzetzwembaden

Een mooi Toppy zwembad is het opzetzwembad. Met dit type zwembad beschik je altijd over een zwembad als je hem nodig hebt. Als het buiten wat warmer wordt, zet je hem op.

En als je hem niet nodig hebt, kun je hem opbergen. Er zijn meerdere vormen, maten en soorten opzetzwembaden bij Toppy. Denk hierbij aan een rond opzetzwembad, een groot opzetzwembad en opzetzwembaden van 150 cm diep.
Metalen zwembaden

Ga je voor een zo stevig mogelijk zwembad? Kijk dan eens bij de metalen Toppy zwembaden. Voor een zacht prijsje heb je hier een zwembad van de beste kwaliteit. De metalen zwembaden kunnen worden ingebouwd of boven de grond worden gezet.
Bouwkundige zwembaden

Ga je liever zelf aan de slag met het plaatsen van een zwembad? Kijk dan naar een bouwkundig Toppy zwembad. Hiermee maak je jouw eigen inbouw zwembad.

Je kunt het bad zien als een bouwpakket. Je krijgt een zwembad bak met de nodige toebehoren.
Houten zwembaden

Een goed materiaal voor een zwembad is ook hout. Dit type Toppy zwembad kun je dan ook in ruime hoeveelheid bij de webshop vinden.

De houten zwembaden hebben een mooi design, dat goed bij de tuin past. Bij Toppy kun je de houten zwembaden als inbouw plaatsen of zelf boven de grond opbouwen.
Composiet zwembaden

Naast hout en metaal, kan een Toppy zwembad ook van composiet zijn gemaakt. Composiet geeft vaak een luxe en moderne uitstraling aan het zwembad. Meestal worden ze op een betonnen ondergrond geplaatst. Ze zijn er in meerdere formaten.
Opblaaszwembaden

Een populaire variant van het opzetzwembad, is het opblaasbare zwembad. Dit Toppy zwembad gebruik je alleen op het moment dat je het nodig hebt.

In de andere periodes berg je het eenvoudig op. Je kunt het opblaaszwembad in een klein formaat voor kinderen, zoals een mini zwembadje of juist een groter formaat voor volwassenen kopen.
Opblaasbare waterparken

Zoek je een opblaasbaar zwembad speciaal voor kinderen? Dan is een opblaasbaar waterpark het juiste Toppy zwembad. Dit zijn kleine water paradijsjes voor kinderen.

Ze spelen er met een glijbaan, sproeiers en waterspeelgoed. De waterparken zijn van veel leuke speelse onderdelen voorzien.
Toppy zwembad accessoires

Niet alleen goede zwembaden worden bij Toppy verkocht. Ook alle nodige accessoires zijn er te vinden. Hiermee kun je jouw Toppy zwembad helemaal compleet maken.

De volgende toebehoren kun je er onder andere vinden:

Reiniging

Wil je lang met een zwembad kunnen doen? Dan is het verstandig om het goed te reinigen. Een zwembad wil je goed schoon houden. Verschillende producten kunnen daarbij helpen. Denk aan stofzuigers, reinigers, borstels, schepnetten en nog veel meer.
Wateronderhoud

Bij het reinigen van het zwembad hoort ook het wateronderhoud. Dat onderhouden kun je doen met de reinigingsproducten van Toppy. Denk aan testsets waarmee je de waardes meet. En chemicaliën om de waardes op orde te stellen.
Filters en pompen

Veel mensen kopen niet alleen een zwembad, maar ook filters en pompen.

Daarbij heb je keuze uit verschillende soorten. Een zandfilter, energiezuinige pomp of juist een complete set. Er is van alles verkrijgbaar bij Toppy. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een zwembad met pomp of juist voor een zwembad zonder pomp. De keuze is aan jou.
Verwarming

Wil je het hele jaar door van het Toppy zwembad kunnen genieten? Maak dan gebruik van zwembadverwarming. Hiermee kun je de warmte van het bad op een aangename temperatuur instellen.
Afdekking

Niet te missen bij het Toppy zwembad, is ook afdekking. Hiermee houd je vuil en bacteriën buiten het bad. De afdekkingen zijn er in verschillende formaten en soorten. Denk aan noppenfolie, een winterzeil, een lamellendek of nog veel meer.
Zwembadtechniek

Ook met technische onderdelen kun je jouw Toppy zwembad aanvullen. Dat zijn technische foefjes voor het desinfecteren van een zwembad.

Of juist voor het behandelen van water. Binnen deze categorie vallen producten als Ionisators, UV-C lampen en zoutelektrolyse kastjes.
Accessoires en onderdelen

Naast de bovenstaande categorieën zijn er nog meer accessoires om uit te kiezen. Onderdelen die jouw zwembad compleet maken.

Of die goed van pas komen bij het zelf bouwen van een zwembad. Voorbeelden zijn de zwembadtrap, randtegels of zwembad speelgoed.
Prijzen Toppy zwembaden

De prijzen voor een Toppy zwembad zijn eerlijk. De producten zijn goed geprijsd en niet duurder dan nodig is. Er worden veel betaalmogelijkheden aangeboden. Zo kun je altijd wel op een manier betalen.

Ook de verzendkosten zijn niet hoger dan bij andere bedrijven. En als je boven een bepaald aanschafbedrag komt, is het verzenden gratis. 


Over het merk Toppy

toppy-zwembad-winkel-nederland

Toppy is een grote online webshop. In die webshop wordt van alles verkocht dat met outdoor activiteiten en het buitenleven te maken heeft.

Het kan dan gaan om producten voor in de tuin, zoals een vijver, tuininrichting of speelgoed. Maar ook om zwembaden en producten voor het reizen en kamperen. 

Het merk heeft een uitgebreid aanbod. Al sinds 2010 werden er door het bedrijf zwembaden verkocht. Toen nog met een klein team en een kleine voorraad.

Later werden er meer producten aan de webshop toegevoegd. Toen breidde ook het team uit en kwam er een groter magazijn. 

Bovendien staat Toppy bekend om de klantgerichtheid. Op de website kun je terecht voor veel informatie en tips. In de vorm van video’s en artikelen. Die helpen je bij het kiezen van de producten die echt bij jouw wensen passen.

Voor commerciële verkooppraatjes ben je er niet aan het juiste adres. De adviezen zijn eerlijk, en zijn ervoor bedoeld dat jij koopt wat je echt nodig hebt.

En kom je er niet uit? Dan staat de klantenservice te popelen om je te helpen. Met de expertise zit het dus zeker wel goed.

Alternatieven voor een Toppy zwembad

Toppy is een van de vele zwembad winkels. Als dit niet de webshop is waar je naar op zoek bent, zijn er genoeg alternatieven.

Kijk bijvoorbeeld eens bij Bol.com, Fonteyn of Praxis. En voor een goedkope variant kun je op zoek gaan naar een Action zwembad.