Dit zijn de grootste trampoline winkels van Nederland: Top 8!

Bij een goede trampoline winkel is het aanbod groot en divers. Er zijn kleine en grote trampolines, trampolines op poten of die je moet ingraven en trampolines voor binnen en voor buiten.

Het aanschaffen van een trampoline is altijd een goed idee, want zowel kinderen als volwassenen stappen er keer op keer weer met veel plezier op.

Jij hebt besloten dat je een trampoline wilt kopen. Dat betekent dat je een goede trampoline winkel nodig hebt. Van ons krijg je alvast 8 winkels waarbij je ongetwijfeld slaagt.

Top 8 grootste en beste trampoline winkels

Dit zijn de 8 grootste en beste trampoline winkels in Nederland. Als je hier niet vindt wat je zoekt, dan vind je het nergens. We bekijken ze in detail.

1. Bol.com

Bol.com is uiteraard een groot online warenhuis met allerlei producten. Wat betreft trampolines is de keuze enorm. Je hebt duizenden producten om uit te kiezen. Het is dan ook geen slecht idee om de filters te gebruiken en hier alvast een selectie uit te maken.

Bol.com heeft trampolines in allerlei vormen. Er zijn ook trampolines voor volwassenen en kleine fitness trampolines. Sommige ervan kan je ingraven en andere zet je op in de tuin. Ook voor trampoline accessoires kun je bij Bol.com terecht.

Het nadeel van een online warenhuis is dat ze geen specialist zijn. Je krijgt er dus geen uitgebreide informatie over welke trampoline het beste is voor jou en hoe je kwaliteit herkent.

Dat maakt het online winkelen altijd wat riskanter. We raden je dus altijd aan om de specificaties en klantenbeoordelingen goed door te lezen voor je een keuze maakt.
2. Praxis

Ook bij Praxis hebben ze een mooi assortiment kwalitatieve trampolines. Vooral de in-ground trampolines zijn bij Praxis erg goed. Behalve dat kan je er terecht voor opbouw trampolines en accessoires, zoals afdekhoezen, veiligheidsnetten en trappetjes.

Veel van deze trampolines zijn alleen online te bestellen. Ga je naar een fysieke Praxis winkel, dan zal je daar dus weinig trampolines aantreffen.

Het nadeel daarvan is ook hier dat Praxis geen specifieke trampoline winkel is. Dat betekent dat je er geen specialistische hulp krijgt bij het maken van je keuze.

Ben je op zoek naar een fitnesstrampoline voor volwassenen? Dan is Praxis niet de beste keuze.
3. Welkoop

Het aanbod trampolines bij Welkoop is kleiner dan bij Praxis of bij Bol.com. Welkoop is ook een winkel die begonnen is als agrarische coöperatie en die nu ook meer dan 150 winkels heeft geopend in Nederland.

Nu kun je er terecht voor allerlei producten voor buiten en in de tuin, waaronder dus een gezond aanbod trampolines.

Een aantal van de trampolines die Welkoop verkoopt zijn alleen online te krijgen en andere ook bij de fysieke winkels. Dit laatste heeft als voordeel dat je ze kunt bekijken en dat je met iemand kunt praten voor advies.

Ze verkopen geen trampolines die je in de grond kunt graven en ook geen fitnesstrampolines. Het aanbod bestaat dus voornamelijk uit opbouwtrampolines met een net eromheen. Deze hebben ze in allerlei soorten en maten.
4. Decathlon

Bij Decathlon vind je honderden betaalbare trampolines. Dit is een grote winkel met sport- en outdoor artikelen en naast een uitgebreide webwinkel bezoek je ze ook bij jou in de buurt.

Je kunt de trampolines dus ook in het echt bekijken, mocht je dat willen. En een medewerker bij een fysieke winkel helpt je ook graag bij het maken van je keuze.

Ook al is Decathlon geen specialistische trampoline winkel, ze verkopen wel trampolines voor iedereen. Er zijn kleine (fitness) trampolines voor volwassenen of kinderen.

Je kunt uiteraard ook investeren in een grote opbouw trampoline met een veiligheidsnet er omheen. Ook trampolines die je in de grond kunt graven worden in het aanbod meegenomen.

Voor trampoline hoezen en frames kan je ook bij Decathlon terecht. De meeste beste trampoline merken zijn er vertegenwoordigd.
5. Fitwinkel

Fitwinkel is een trampoline winkel waar je terecht kunt voor honderden verschillende inbouw, opbouw en fitness trampolines.

Daarbij verkopen ze ook erg veel verschillende accessoires, zoals een beschermrand, een schoenenopbergvak, trappetjes en trampolinebaskets. Ze hebben ze in allerlei afmetingen en voor volwassenen en kinderen.

Fitwinkel is een online en offline winkel met allerlei sportartikelen. Als je de trampoline liever in het echt wilt zien, dan kan dat als je één van hun panden bezoekt.

Ook de online winkel is een aanrader. Er zijn een groot aantal filters waarmee je een strakke selectie maakt uit het grote aanbod.
6. Betersport

Een andere winkel die veel trampolines verkoopt is Betersport. Zij zijn gespecialiseerd in fitnessartikelen. Ze verkopen ook bijna 100 trampolines voor volwassenen en kinderen.

Dit is een trampoline winkel waar je de merken BERG, EXIT en Salta regelmatig tegenkomt. Het grootste aanbod bestaat uit inbouw trampolines en trampolines op poten.

Wat ook interessant is bij Betersport, is dat je bij de online trampoline winkel een grote hoeveelheid informatie krijgt over trampolines en waarop je moet letten als je ze gaat kopen. Dat is handig als je je daar zelf nog niet in had verdiept.

Alles komt aan orde. Neem de tijd om dit te lezen en je weet snel hoe je de beste trampoline voor jou uitkiest. Je hoeft dan niet te bellen of naar een winkel te gaan om met iemand te spreken.
7. Thys Toys

Waren de vorige trampoline winkels voornamelijk sportwinkels, Thys Toys is gespecialiseerd in speelgoed. Je kunt de winkel en showtuin vol met trampolines bezoeken in Woerden.

Ga je online winkelen, dan vind je onder de categorie ‘trampolines’ bij deze winkel meer dan 1500 producten. Daar maak je een selectie uit door de filters te gebruiken.

Ze hebben trampolines, zowel opbouw als inbouw. Daarbij verkopen ze trampoline accessoires en onderdelen. Ook het ingraven en monteren kan je aan Thys Toys uitbesteden, mocht je dat willen.

Voor volwassenen zijn er ook enkele fitness trampolines om uit te kiezen. Dit is de trampoline winkel met het grootste aanbod. Alle bekende trampoline merken zijn beschikbaar.

Thys Toys is het moederbedrijf van trampolinewinkel.nl. Dat is de belangrijkste reden waarom ze zoveel verschillende en kwalitatieve trampolines verkopen.
8. Trampolineland

Trampolineland is uiteraard een gespecialiseerde trampolinewinkel. Dat betekent dat ze echt verstand hebben van trampolines alleen. Je kunt online via live chat met een medewerker spreken en ze helpen je graag met advies en raad.

Ze verkopen trampolines, onderdelen en accessoires van bekende trampoline merken zoals Salta, Berg, EXIT Toys en Etan.

Het aanbod trampolines bij deze winkel is uiteraard groot. Deze bestaat uit inbouw en opbouwtrampolines, maar ook fitnesstrampolines en professionele trampolines.

Onderaan de pagina staat ook informatie over hoe je een goede trampoline uitkiest en hoe je ze het beste ingraaft.

Trampolineland komt graag bij je langs om je trampoline te monteren of in te graven. Ze hebben ook een showtuin en winkel in Vijfhuizen.
Veelgestelde vragen

Is het verstandig om mijn trampoline online te kopen?

Zo lang je weet waar je op moet letten, is het veilig om je trampoline bij een online winkel te kopen. Veel trampoline winkels hebben een grote online winkel waar ze hun producten verkopen. Trampolines zijn namelijk groot en het is lastig om ze allemaal tentoon te stellen in een fysieke winkel. Twijfel je? Kies dan voor een trampoline winkel met een grote showtuin. Daar kan je de trampolines bekijken, uitproberen en al je vragen bij een medewerker stellen.

Hoe hebben jullie de beste trampoline winkels uitgekozen?

De 8 beste trampolinewinkels die we hier besproken hebben zijn uitgekozen door te kijken naar belangrijke criteria. We hebben een aantal winkels genomen en ze beoordeeld op het assortiment, de trampoline merken die ze verkopen, de kwaliteit van de trampolines en de klantenservice. Daar zijn de 8 uitmuntende trampoline winkels uitgekomen die je hier van ons hebt gekregen.


Meer over trampolines: