Tuinhuis kopen in Amsterdam? Overzicht met verkooppunten

Wil jij een tuinhuis kopen in Amsterdam? Dan hoef je niet ver te rijden om een winkel te vinden.

In onze hoofdstad zijn voldoende verkooppunten die kwalitatieve tuinhuizen aanbieden.

Daar kan je ze bekijken, beoordelen en bestellen. Een medewerker staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Dit artikel is opgesteld voor iedereen die een tuinhuis winkel in Amsterdam zoekt. We zetten de belangrijkste verkooppunten in deze stad voor je onder elkaar.

1. Hornbach Amsterdam

Een van de grotere winkels waarbij je een tuinhuis kunt kopen in Amsterdam is Hornbach. Ze hebben een grote vestiging met meer dan 19.000 vierkante meter in Sloterdijk.

Ze verkopen bijna 750 verschillende tuinhuizen en blokhutten om uit te kiezen. Je krijgt een goed overzicht van het aanbod als je online bij de webwinkel van Hornbach kijkt. Deze tuinhuizen staan uiteraard niet allemaal in Sloterdijk opgesteld.

Bezoek de vestiging om met een medewerker te praten over de mogelijkheden. Ze hebben daar een grote afdeling speciaal voor tuinhout en tuinartikelen.

Wat je ook kunt doen is zelf een tuinhuis ontwerpen en het materiaal daarvoor bij Hornbach in Amsterdam bestellen. Er is voldoende keuze uit hout, materialen voor het dak en de vloer en andere bouwstoffen. Hiervoor spreek je dan met de zaagservice.

Een tuinhuis kopen in Amsterdam is bij Hornbach dus gemakkelijk te doen. Het is een perfect beginpunt voor zowel doe-het-zelvers als mensen die een kant-en-klaar tuinhuis willen kopen.

Samen met de medewerkers van Hornbach, kan je dan een perfect tuinhuis kopen in Amsterdam.
2. Tuinhuis kopen in Amsterdam bij tuincentrum Osdorp

Als je zelf handig bent, dan is Tuincentrum Osdorp een aanrader. Dit tuincentrum verkoopt tuinhuizen van Woodvision die je zelf nog in elkaar moet zetten.

Je hebt de keuze uit verschillende houtsoorten, waarvan mooie grenen tuinhuisjes en douglas tuinhuisjes zijn gemaakt. Dit zijn beide uitstekende materialen voor buitengebruik.

Bij Tuincentrum Osdorp kan je het materiaal bestellen voor een tuinhuis dat je zelf ontworpen hebt. De planken voor je dakbeschot en blokhutprofielen worden dan op maat voor je gemaakt en aangeleverd.

Een andere optie die je hebt, is om een medewerker van het tuincentrum om hulp te vragen. Je stelt dan samen met hen een uniek tuinhuis samen. Zij verzorgen vervolgens de materialen die je daarvoor nodig hebt.

Wil je een tuinhuis kopen in Amsterdam? Dan is Tuincentrum Osdorp is dus geen winkel waar je terecht kunt voor kant-en-klare of prefab tuinhuizen.

Het is een goede keuze voor doe-het-zelvers die een unieker resultaat willen zien. Je vindt ze aan de Osdorperweg 247, 1069 LL, Amsterdam Osdorp.
3. Praxis Amsterdam

Er zijn een aantal Praxis winkels in Amsterdam, waaronder aan de Van Woustraat, aan de van Slingelandtstraat en aan de Kinkerstraat.

Praxis heeft een groot aanbod tuinhuizen die je het beste eerst online bekijkt. Daar kan je namelijk gemakkelijker filteren en een goed idee krijgen van de mogelijkheden.

Praxis verkoopt blokhutten, tuinschuren en grote tuinkasten. Wil je een tuinhuis kopen voor je woning in Amsterdam, dan hebben ze daar dus zeker voldoende keuze.

Een tuinhuis aanbieding is bij Praxis ook gemakkelijk gevonden. Met bijna 1500 producten om uit te kiezen, is er vast een tuinhuis dat past bij wat jij nodig hebt.

Heb je een tuinhuis gezien die je aanstaat?  Dan is er een Praxis winkel in jouw buurt. Daar kan je met een medewerker praten en samen bekijken welk tuinhuis jij het beste kunt kopen in Amsterdam.

Je bestelt deze dan in de winkel, of je denkt er nog even over na en bestelt hem later zelf online.
Geld besparen op je tuinhuis in Amsterdam

Een tuinhuis kopen in Amsterdam is niet moeilijk. Er zijn voldoende tuinhuis winkels waar je terecht kunt, zowel grote tuinhuiswarenhuizen als specialistische kleine zaakjes.

Of je nu een doe-het-zelver bent of een prefab tuinhuis nodig hebt, in Amsterdam is het gemakkelijk gevonden.

Wil je geld besparen, dan kan je je tuinhuis kopen bij een tuinhuis outlet in Amsterdam. Je kan soms zelfs een mooie aanbieding treffen bij een tuincentrum.

Wat ook altijd een optie is, is om online op zoek te gaan. Daar tref je het grootste assortiment en de meeste keuze.

Eventueel kan je daarna altijd nog de winkel in Amsterdam bezoeken om dit met een medewerker te bespreken.


Meer tuinhuis winkels: