Tuinhuis kopen in Rotterdam? Overzicht met verkooppunten

Ben jij van plan een tuinhuis te kopen in Rotterdam? Dan is er vast een winkel in de buurt waarbij je slaagt.

Want in Rotterdam heb je voldoende keuze aan verkooppunten die je een kant-en-klaar tuinhuis of alleen de materialen kunnen verschaffen.

Wij hebben 3 uitstekende tuinhuis winkels voor je op een rijtje gezet. Deze zijn allemaal gevestigd in of vlak bij Rotterdam en hebben een groot assortiment.

1. Floradek Tuinaanleg Rotterdam

Floradek Tuinaanleg_tuinhuis kopen rotterdam

Floradek tuinaanleg is geen tuinhuis winkel in Rotterdam die kant-en-klare tuinhuisjes verkoopt. Bij hen kan je terecht voor maatwerk.

Door te luisteren naar wat je nodig hebt, ontwerpen ze jouw tuinhuis en komen ze deze opbouwen. Zo koop je een tuinhuis in Rotterdam dat exact past bij wat jij nodig hebt.

Wat je bij Floradek ook kunt doen, is een bouwpakket tuinhuis aanschaffen. Dit is een goed idee als je zelf handig bent. Op deze manier kan je je tuinhuis kopen in Rotterdam, deze zelf in elkaar zetten en geld besparen.

De tuinhuisjes van Floradek kunnen worden geleverd inclusief vloer (beton of hout), verlichting en/of opbergruimte.

Je kunt er ook een werkbank in laten maken, of een achterwand waar je je gereedschap opbergt. Er is van alles mogelijk, zo lang je het met de timmermannen van Floradek Tuinaanleg bespreekt.

Wil je je tuinhuis kopen in Rotterdam bij Floradek Tuinaanleg? Dan vind je ze aan de Wielewaalstraat in Rotterdam. Ook voor andere klussen, zoals het aanleggen van een schutting, een terras of voor grondwerk zijn ze een uitstekende keuze.
2. Praxis Rotterdam

Grote tuinwinkels zoals Praxis zijn ook uitstekende plekken voor het aanschaffen van een mooi tuinhuis. Het voordeel van deze optie, is dat je het assortiment eerst online bekijkt.

En Praxis heeft dan de keuze uit meer dan 1000 tuinhuizen, blokhutten en tuinschuren. Deze kunnen ze nooit in hun winkel opstellen, maar online is het hele assortiment zichtbaar.

Nadat je bij Praxis.nl hebt gezien wat je wilt kopen, bezoek je de Praxis winkel in Rotterdam om dit verder te bespreken. Er zijn meerdere vestigingen om uit te kiezen, zoals het Eudokiaplein, de Mariniersweg of de Nieuwe Binnenweg.

Bij de winkel spreek je dan met een medewerker over wat je nodig hebt. Misschien heb je wel specifieke wensen of vragen over een bepaald tuinhuis in het aanbod.

Je kunt je uiteindelijke tuinhuis kopen bij de winkel in Rotterdam of je kunt er nog even over nadenken en hem online bestellen.

Bij Praxis heb je een ruime keuze uit kant-en-klare prefab tuinhuisjes. Ben je een ervaren doe-het-zelver, dan ontwerp je je tuinhuis zelf en bestel je je benodigdheden bij de Praxis tuinhout afdeling.
3. De Blokhutspecialist in Capelle aan den IJssel

Het mag dan niet helemaal in Rotterdam zijn, maar de showroom van De Blokhutspecialist in Capelle aan den IJssel mag hier wel worden genoemd. Deze winkel specialiseert zich in blokhutten, tuinhuizen en chalets.

Deze kunnen ze op maat voor je maken, of je kunt een tuinhuis bouwpakket bij ze kopen in Rotterdam. Deze winkel is dus zeker de moeite waard.

Het is een goed idee om ook hier eerst online het aanbod te bekijken. Selecteer op de website van De Blokhutspecialist het kopje tuinhuisjes en je ziet direct hoeveel keuze er is.

Je maakt daar een selectie uit door een categorie te kiezen, een merk of een afwerking. Je kunt ook alvast de afmetingen selecteren en zo filteren.

Voordat je dan je tuinhuis gaat kopen in Rotterdam, stap je even in de auto of de bus om de tuinhuis showroom van De Blokhutspecialist te bezoeken. Ze zijn gevestigd aan de Klaverbaan, dus vanaf Rotterdam ben je er in minder dan een half uur.

Daar stel je je vragen, maak je samen met een medewerker een plan en stel je jouw perfecte tuinhuis samen.
Tuinhuis kopen in Rotterdam?

Voor iedereen die woont in Rotterdam of daaromheen is er voldoende keuze uit tuinhuis winkels.

Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet, met een breed aanbod aan zowel kant-en-klare tuinhuisjes als maatwerk en bouwpakketten.

Je kunt ook bij een tuincentrum bij jou in de buurt kijken. Ook hier verkopen ze af en toe mooie tuinhuizen.

Ga je tuinhuis kopen in Rotterdam bij één van deze verkooppunten en je komt vast met een schitterend plan weer thuis.


Meer winkels met tuinhuizen: