Wespenpoeder kopen? Het beste wespen gif & verkooppunten

Als je wespenpoeder gaat kopen, dan heb je waarschijnlijk een probleem met wespen in je tuin, in huis of op je erf.

Wespen kunnen een nest maken onder je dak, tussen je hout of ergens anders op een beschut plekje. Dit kan vervelend zijn, want je wilt geen last hebben van wespen als je tijd buiten doorbrengt.

Er zijn allerlei soorten wespen gif. Wij helpen jou om uit het volledige aanbod de juiste te kiezen.

Voor iedereen die wespenverdelger wil kopen, is onze toplijst plus opvolgende informatie vast handig.

Welk wespenpoeder kopen?

Poeder tegen wespen is een doeltreffende manier om zelf je probleem te verhelpen. Met de onderstaande producten ga je zelf het gevecht tegen de wespen aan.

  1. Permas D150 Mieren en Wespen (wespengif poeder)
  2. Protect Home Wespen Schuimspray (schuimspray voor bereikbare wespennesten)
  3. KB Home Defense Wespen Spray (wespenspray)
  4. HGX spray tegen wespen (vlekvrij tegen wespen binnenshuis)
  5. Anti Wespenspray – wespenwering – wespen verjagen (gifvrije wespenspray)
  6. Wespenval – ecovriendelijke val tegen wespen (wespenval)
  7. PestiGate Stootvoegroosters (wering gaas tegen wespen in de spouwmuur)

Waar is wespengif poeder te koop?

Ga jij wespen bestrijden met poeder of een andere methode? Dan vind je dit bij de volgende verkooppunten:

Er wordt veel wespenpoeder verkocht online, bij de grote warenhuizen en webwinkels uit onze lijst. Daar is het aanbod groot en zijn de prijzen vrij laag. Je vindt er vast een mooie aanbieding.

Let erop dat je goed de instructies en specificaties doorleest voordat je op de bestel-knop drukt.

Tip: Vergeet niet dat er ook winkels zijn in Duitsland en België waarbij je wespenpoeder kunt kopen. Woon jij aan de grens? Dan is het altijd de moeite waard om even bij de buren te kijken.

Hoe kun je wespenpoeder zelf gebruiken?

Wespenpoeder is een wespen gif dat je zelf bij de ingangen van het wespennest moet aanbrengen. Voordat je wespenpoeder gaat kopen, moet je dus zeker zijn dat je toegang hebt tot het wespennest.

Het beste breng je het vroeg in de ochtend of na zonsondergang aan, als de wespen in het nest zitten.

Het gif doet vervolgens per direct zijn werk. Soms moet je het na 24 uur nogmaals aanbrengen. Daarna is het veilig om het wespennest te verwijderen.

Omdat dit gif tegen wespen is, is het belangrijk dat je de instructies goed uitvoert. En lukt het je niet om de wespen te bestrijden met poeder? Laat dan een verdelger komen met een professioneel wespenpoeder of ander middel waarmee je wel voor goed van je probleem af bent.

Let hierop als je wespenpoeder gaat kopen

Het is tijd om wespengif poeder te kopen. Hier vind je enkele punten om op te letten als je naar de winkel stapt.

1. Welk soort wespenverdelger ga je kopen?

Poeder tegen wespen is 1 manier om van het probleem af te komen. Zoals je boven hebt kunnen lezen, moet je dan wel goed bij het wespennest kunnen komen. Er zijn ook andere middelen die voor jouw situatie mogelijk beter zijn.

Kies bijvoorbeeld voor een wespenspray. Dit breng je ook in het nest aan, via de invliegopeningen. Een wespennest verwijderen met spray heeft hetzelfde effect. Je kunt ook kiezen voor een wespenval of voor een spray waarmee je wespen weert, maar niet doodt.

Uiteraard is een combinatie van middelen ook een uitstekende optie. Schaf een wespenval aan voor de dieren die in je tuin komen en behandel het nest met een poederspuit voor wespen, bijvoorbeeld.

Uit voorzorg gebruik je een spray waarmee je wespen die daarna nog komen wegjaagt.

2. Hoe moet het worden aangebracht?

Omdat wespenpoeder direct in het wespennest moet worden aangebracht, is de manier van aanbrengen belangrijk. Kies voor een fles met een spitse tuit, zodat je tot diep in het nest kunt komen.

Het gif in het wespennest moet niet alleen de wespen doden, maar ook de larven die er binnenin zitten.

Het is goed om even te kijken naar hoe bereikbaar het wespennest is. Zit deze in de spouwmuur, dan is een lange spuitlans handig. Kan je er gemakkelijk bij, dan mag deze wat korter zijn.

3. De inhoud van de fles

Om de volwassen wespen en larven doeltreffend te kunnen bestrijden, is het belangrijk dat je voldoende wespenpoeder koopt. Soms is 1 behandeling niet genoeg en moet je het na 24 uur herhalen.

Ook als het wespennest groot is, heb je vaak meer wespen gif nodig. En heb je meerdere wespennesten? Dan moet je ook meer wespenpoeder kopen.

Zorg er dus voor dat je een fles koopt die groot genoeg is. Als het goed is kan je op de verpakking of in de specificaties online lezen hoeveel gif je per nest nodig hebt. Zo niet, dan kan je altijd een medewerker om hulp vragen.

Wespen zelf bestrijden met poeder of een specialist inhuren?

Wespen zijn lastig zelf te bestrijden. Wespenpoeder is niet hetzelfde als slakkenkorrels die je gewoon rondom je groentetuin aanbrengt. Je moet het zelf in het nest spuiten en dat is niet voor iedereen en op iedere plek even gemakkelijk.

Het is dan ook een goed idee om een professionele verdelger van ongedierte in te schakelen als je zelf bang bent om het wespenpoeder in het nest aan te brengen.

Ook als je dit al een keer geprobeerd hebt en de wespen zijn er nog steeds, schakel je het beste de professionals in.
Veelgestelde vragen

Waar kun je wespenpoeder kopen?

Verschillende webwinkels verkopen wespenpoeder. Kijk ook bij tuincentra en bouwmarkten, want die hebben het soms ook in hun assortiment. En winkels zoals Lidl, Action en Kruidvat bieden het soms tijdelijk aan.

Hoe snel werkt wespenpoeder?

In principe werkt wespenpoeder direct of binnen enkele minuten. Aangeraden wordt wel dat je 24 uur wacht en dan de situatie beoordeelt. Indien nodig, breng je het wespenpoeder nogmaals aan voor een zo goed mogelijk resultaat.


Meer verjagers en bestrijding: