De 13 grootste en beste zwembad winkels van Nederland

Wil je een nieuw zwembad kopen? Wij geven je de beste en grootste zwembad winkels van Nederland. Daarvoor hebben we een top 13 samengesteld.

Hier vind je de beste zwembad winkels bij jou in de buurt. Ook staan er grote zwembad webshops in het toplijstje. 

De top 13 beste zwembad winkels (met showroom)

Voor het kopen van een zwembad, ga je natuurlijk het liefst naar een goede zwembad winkel. Een goede zwembad winkel heeft veel zwembaden op voorraad. En biedt de zwembaden aan van verschillende grote merken

Het is daarnaast een pluspunt van een zwembad winkel, als je er goed geadviseerd kunt worden. Klantgerichtheid is erg prettig bij het kopen van een zwembad.

Het bad is immers een aardige uitgave. En dan wil je wel zeker weten, dat je de juiste koopt. Daar kan vakkundig personeel bij helpen. 

De volgende zwembad winkels zijn erg goed uit de test gekomen. Er is een ruim aanbod aan producten van goede kwaliteit. Soms kun je de zwembaden zelfs zien in de zwembad showroom.

Verder is het personeel goed op de hoogte. En is er altijd wel een van deze zwembad winkels bij jou in de buurt!

1: Toppy

Een van de meest bekende zwembad winkels is Toppy. Toppy is een groot merk dat outdoor producten en tuinartikelen verkoopt. Bij de grote webshop kun je voor allerlei mooie artikelen terecht, waaronder het Toppy zwembad

Op het gebied van zwembaden, heb je bij Toppy veel keuze. Er zijn veel soorten zwembaden van kleine en grote merken. De baden kun je uitbreiden met alle mogelijke accessoires

Het klantenservice personeel staat klaar om hun expertise met je te delen. Op de website zie je daarvoor veel uitleg videos. Ook geven ze adviezen in artikelen. Alles zodat jij de producten koopt, waar je blij van wordt. 
2: Fonteyn

Fonteyn is ook een ideale zwembad winkel. Het merk staat bekend als speciaalzaak voor alles wat met de tuin te maken heeft. Een groot pluspunt van Fonteyn is de grote showroom.

Daar vind je allerlei artikelen voor buiten, waaronder mooie zwembaden. In de zwembad showroom staan diverse soorten uitgestald. 

Fonteyn biedt je nog meer voordelen. Je kunt namelijk een virtuele tour door de showroom maken. En op de website kun je jouw ideale zwembad ontwerpen.

Daarvoor heeft het merk een speciale configurator. Stel jouw zwembad naar wens samen en bepaal het formaat, de vorm, kleur en nog veel meer. 
3: Bol.com

Een nieuw zwembad kun je ook goed kopen bij Bol.com. De grote webshop heeft een ongekend ruim aanbod aan artikelen. Daaronder vallen ook zwembaden. 

In de webshop vind je maar liefst duizenden soorten. Van een opblaaszwembad tot een inbouw zwembad. En van de beste opzet zwembaden tot een mini badje voor kinderen. Er is van alles te vinden. 

Gelukkig kun je dat ruime assortiment eenvoudig filteren. Geef aan welk type zwembad je zoekt. En filter vervolgens op formaat, hoogte, vorm, prijs en nog veel meer. Bij de producten staan reviews voor meer informatie. 
4: Praxis

Voor het kopen van een nieuw zwembad, ben je bij Praxis aan het juiste adres. Praxis is een groot bedrijf dat je misschien kent als bouwmarkt. De winkel heeft een erg breed assortiment, waar ook zwembaden in voorkomen. 

Met de vele vestigingen is er altijd wel een Praxis zwembad winkel in de buurt. Je vindt bij de Praxis diverse soorten zwembaden. Maar ook hottubs en alle zwembad toebehoren.

Denk aan pompen, filters en speelgoed voor kinderen. En producten voor onderhoud, zoals de zwembad stofzuiger. 
5: Decathlon

Ook Decathlon is een fijne zwembad winkel. Hier kun je met name terecht voor de opzet zwembaden en kleine baden. Vooral de compacte baden die je niet het hele jaar door in de tuin zet. Ze zijn er in allerlei vormen en voor jong en oud. 

Daarnaast kun je het zwembad aanvullen met leuke accessoires. Voor een kinder zwembad is waterspeelgoed of een duikbril niet te missen.

Bovendien kun je denken aan een parasol, zonnebrand maar ook aan zwemkleding. Veel soorten producten. Het is dan ook niet voor niets een watersport winkel

Decathlon is een grote zaak. Daardoor is er altijd wel een zwembad winkel in de buurt. 
6: Top-zwembadshop.nl

Top_ zwembadshop nl

Top-zwembadshop.nl is een grote zwembad winkel in de Benelux. Bij de zwembad winkel worden de beste merken verkocht. Er zijn zwembaden van Intex, Bestway en nog veel meer. De zwembaden bestel je met of zonder accessoires. Er is in ieder geval genoeg keuze. 

De webshop geeft je een goed beeld van de zwembaden. De specificaties worden duidelijk vermeld. En je ziet een mooi overzicht van de plus- en minpunten. Ook reviews kun je bij de producten vinden. Daardoor weet je goed wat je kunt verwachten. 
7: ZwembadenWebshop

De naam doet het al vermoeden. Dit is een grote zwembad webshop, waar je alle mogelijke zwembaden kunt krijgen. Toch is ZwembadenWebshop niet alleen online te vinden. In Zevenbergen heeft de zwembad winkel een grote showroom. 

Die zwembad showroom wordt ook wel de showtuin genoemd. Hier staan veel soorten zwembaden uitgestald. Je ziet ze in allerlei maten en soorten. Van kleine opblaas zwembaden tot een groot inbouw zwembad of zelfs een jacuzzi

Kortom: zwembaden voor iedere tuin en voor jong en oud. De zwembaden zijn gunstig geprijsd. Al voor een relatief klein bedrag beschik je over een mooi zwembad. Soms zelfs vergelijkbaar met een zwembad van de Action.
8: De Wit Schijndel

Bij De Wit Schijndel vind je in de webshop veel zwembaden. Naast de online zwembad winkel, kun je ook bij de vestiging terecht. In Schijndel heeft het bedrijf een grote showroom.

Een deel van de showroom is ingericht als zwembad showroom. Daarnaast zie je er allerlei producten die met kamperen en outdoor activiteiten te maken hebben.

Er zijn veel verschillende zwembaden bij De Wit Schijndel te vinden. Opblaas zwembaden, maar ook frame zwembaden en alle accessoires. Zo worden er filterinstallaties, opblaas artikelen en nog veel meer leuke handige toevoegingen verkocht. 
9: Bestpool

Ook Bestpool is aan te raden als zwembad winkel. Hier kun je goed terecht als je zoekt naar een mooi zwembad voor in de tuin.

Er zijn veel verschillende soorten zwembaden bij Bestpool. En je kunt er goed worden geadviseerd, zodat je precies koopt wat je nodig hebt. 

Het helpt ook dat Bestpool een grote zwembad showroom heeft. Hier kun je de zwembaden met eigen ogen bewonderen. Dat geeft je een beter beeld van het bad en maakt dat je de formaten beter in kunt schatten.

Naast de vele zwembaden van goede kwaliteit, biedt Bestpool ook een montageservice aan. 
10: Hornbach

Hornbach ken je misschien als bouwwinkel. Maar daar is nog niet alles mee gezegd. Bij Hornbach geniet je namelijk van een uiteenlopend assortiment. En in dat assortiment vind je meer dan genoeg zwembaden

Bij de zwembad winkel worden veel zwembad soorten verkocht. Het gaat om opblaas zwembaden, maar bijvoorbeeld ook over de opzet varianten. Daarnaast zijn er zwembadtoebehoren in overvloed. Denk aan de benodigde techniek of producten voor onderhoud. 

De winkel staat bekend om de goede prijs en kwaliteit. De specificaties worden goed beschreven en er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. 
11: Zwembadgigant

Zwembadgigant-zwembad-speciaalzaak

Zwembadgigant is een grote zwembad speciaalzaak. In de webwinkel kom je allerlei soorten zwembaden tegen. Of je nu een groot intex zwembad of een klein opblaasbadje zoekt. Het is er allemaal. 

De webshop heeft een goede Nederlandse klantenservice. Zij helpen je graag op weg met al je zwembad vragen. Zodra je jouw zwembad naar wens hebt gevonden, wordt hij snel opgestuurd. Binnen de kortste keren kun je van jouw aankoop genieten. 
12: Van Gemert zwembaden

Zoek je een winkel met een grote zwembad showroom? Dan is Van Gemert een goede optie. De showroom is meer dan 1100 vierkante meter groot. Een zwembad showroom waar je veel inspiratie op kunt doen. 

De winkel is er al sinds 1972. In de loop der tijd is het merk bijzondere zwembaden gaan ontwikkelen. Nieuwe zwembaden, die toen nog niet werden verkocht. Door die praktische oplossingen en het maatwerk is het merk erg groot geworden. 

Van Gemert is niet alleen een goede zwembad winkel. Er zijn ook zwembadbouwers om je te helpen met het technische aspect. 
13: Van Beem buitenleven

Producten voor het buitenleven, vind je bij Van Beem. Bij Van Beem kun je onder meer terecht voor tuinmeubelen, overkappingen en buitenkeukens. Maar ook voor zwembaden en jacuzzi’s

Online kun je veel modellen en accessoires bekijken. En nog beter zie je alle producten in de grote zwembad showroom.

De showroom vind je in Zwanenburg en is zo’n 10.000 vierkante meter groot. Groot genoeg om veel inspiratie op te doen voor het kopen van een zwembad. 

Het personeel is er erg klantvriendelijk en denkt ook mee met het monteren van de zwembaden. 
Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste zwembad winkels?

In ons toplijstje staan de beste zwembad winkels beschreven. Op de eerste plaatsen staan Toppy, Fonteyn, Bol.com en Decathlon. 

Wanneer spreek je van een goede zwembad winkel?

Een goede zwembad winkel heeft een ruime voorraad zwembaden. Het liefst zwembaden van verschillende merken, in verschillende soorten en maten. Een groot pluspunt is opgeleid personeel waar je goed door geadviseerd kunt worden. Daarnaast is het fijn als de winkel een zwembad showroom heeft, waar je de zwembaden kunt bekijken.